Barbacoa La Venta

Deze week in de nieuwsbrief nodigen we je uit voor Barbacoa La Venta en hebben we een speciale EK editie geschreven. We hebben producten geselecteerd die perfect zijn voor het EK met daarbij een hele leuke actie! Ook schenken we nog wat meer aandacht aan de wijnen van Real Rubio.

Barbacoa La Venta

Ben je er ook bij?

EK-actie! Scoor jouw Chorizo en Salchichon en haal punten binnen bij jouw klanten. 

Actie: Bij het bestellen van een Chorizo, één Salchichon gratis!

Vier het EK met deze heerlijke borrelplank met chorizo en salchichon. Een heerlijke borrelhapje voor op het terras en bij het kijken van een spannende wedstrijd.

Chorizo de venado (hertenvlees wild)

Art.nr: 2-0209
Gemarineerd hertenvlees (wild) met een knoflook en paprika achtige smaak. Door de paprika krijgt de chorizo een unieke en intense smaak die moeilijk te imiteren is.

Salchichon de venado (hertenvlees wild)

Art.nr: 2-0210
Salchichon is ongeveer hetzelfde als de chorizo, alleen dan zonder de paprikapoeder. Daarom noemen ze deze worst ook wel Chorizo blanco. De smaak is ongeveer hetzelfde als een Nederlandse gedroogde worst met een ambachtelijke kwaliteit.

Bestel nu het enige echte La Venta biertje Una Caña!

Art.nr: 14-0032

Het mooie weer komt er dan nu echt aan. Niks is lekkerder dan het EK kijken in de zon met een verfrissend biertje. Bij La Venta hebben we ook ons eigen biertje, genaamd Una Caña!

Una Caña is een ongefilterd en ongepasteuriseerd pils, ambachtelijk gebrouwen in Burgos. De formule is in samenwerking met La Venta ontwikkeld. Vanwege de frisheid en de perfecte balans is deze pils ideaal om te drinken bij “El Aperitivo”(de borrel), maar ook om met vrienden te drinken de hele dag door.

Una Caña por favor!

Wist je dat….

Spanje tijdens het voetbal de speelstijl Tiki-Taka voetbal aanhoudt. De Spaanse bondscoach Luis Aragonès wordt gezien als de grondlegger van het Tiki-Taka-voetbal. Hij was onder meer trainer van het elftal tijdens de overwinning op de EK van 2008. Maar degene die we eigenlijk moeten ere voor deze stijl is onze Johan Cruyff, die de stijl in 1988 in Barcelona al toepasten.

De wijnen van Real Rubio deel 2

Real Rubio Rioja joven seleccion 6fl/ds

Art.nr: 13-0031

Soort: Rode wijn uit de Rioja streek.

Rijping: 3 maanden gerijpt in Amerikaanse eiken vaten.

Smaak: Een zachte gebalanceerde wijn met een intense smaak. Deze wijn gaat goed samen met zowel voorgerechten, vlees- als stoofgerechten.

Real Rubio Garnacha Crianza 6fl/ds

Art.nr: 13-0055

Soort: Rode wijn uit de Rioja streek.

Rijping: 16 maanden op Franse en Amerikaanse eiken vaten

Smaak: De neus is gevuld met intens aroma van rood fruit. krachtig in de mond, de houttonen zitten mooi op de achtergrond. Het is een mooie volle, sappige wijn met heerlijke fruittonen en een lange afdronk.

Real Rubio Rosado 6fl/ds

Art.nr: 13-0059

Soort: Jonge rosé wijn (D.O.C.) uit de Rioja streek.

Smaak: Opvallend licht voor Spaanse begrippen. In de geur rijp rood fruit, aardbeien en framboos. In de mond een heerlijke sappigheid en lichte mineraliteit in afdronk.

Dient goed als begeleider van een aperitief met Spaanse worst maar ook bij pasta of visgerechten.

De ecologische wijnen van Real Rubio

Alle wijnen van Real Rubio zijn te proeven op de BBQ!

La Venta wenst iedereen een gezellig EK toe!