Om onze producten aan iedereen te kunnen verkopen werkt La Venta al jaren samen met VHC. Hierdoor kunnen particulieren en klanten met de kleinere onderneming ook genieten van Spaanse kwaliteitsproducten! Op 4 en 5 maart stonden wij daarom voor VHC Kreko op de beurs in Goes. Tijdens de beurs was er volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediënten en streekproducten. Waarin kwaliteit en authenticiteit voorop staan gevolgd door service en loyaliteit. Benieuwd naar de sfeer op de Horecabeurs in Goes, bekijk de aftermovie hieronder!

Niet op de beurs geweest?

Ben je niet op de beurs geweest, maar wil je wel onze producten proeven? Dat kan! Ga naar www.laventa.nl voor meer informatie. Heb je op de beurs onze producten geproefd en wil je klant worden bij La Venta Groothandel? Klik dan hier en schrijf je in, stuur het inschrijfformulier naar info@laventa.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Wil je ook eens naar een horeca evenement om geïnspireerd te worden door andere horecaprofessionals, maar weet je niet goed waar je heen moet? 25 en 26 maart staat wij met VHC op de Noord-Hollandse Horecabeurs. Op deze beurs kun je in contact komen met duizenden horecaprofessionals en geven wij bij onze stand graag advies over welke producten geschikt zijn voor jouw horecaonderneming! Wij kijken ernaar uit om iedereen te zien en helpen u graag met de keuzen uit onze heerlijke ambachtelijke Spaanse producten uit ons assortiment.

Horecabeurs 2024
Horeca evenement