Welkom bij Horecava 2024!

Wordt geïnspireerd door onze heerlijke authentieke Spaanse producten!

Kom naar Horecava, waar wij onze kennis graag met u delen!

Horecava 2024!

8,9,10 en 11 januari is het weer zo ver! De grootste Nederlandse horecavakbeurs vindt plaats in Rai Amsterdam. Het evenement waar ruim 650 exposanten aanwezig zijn. En wij van La Venta zijn daar een van! De horecasector heeft steeds te maken met veranderingen in wet- en regelgeving, personeel, duurzaamheid en generaties. Alles wat relevant is in de horecasector vind je op Horecava. Tijdens het evenement kun je de nieuwste smaken proeven, ziet u de nieuwste innovaties en vind je de beste oplossingen. Tijdens Horecava kun je inspiratie opdoen, die handvaten bieden om jouw onderneming nog verder te laten groeien. Alle horeca ondernemers op een plek biedt de kans op te zien wat de hele branche te bieden heeft. En waarbij waardevolle ontmoetingen kunnen ontstaan.

Meer kennis opdoen van onze producten? Dat kan! Kom gezellig langs en ontdek de nieuwste producten uit Spanje. Zo is ons assortiment dit jaar nog groter geworden. Bij Horecava krijgt u de kans om de smaken van de Spaanse keuken te proeven. En natuurlijk de lekkerste wijnen uit te testen. Wij hebben veel kennis over onze producten en kunnen u ook adviseren welke producten geschikt kunnen zijn voor jouw menukaart.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om onze kennis en passie met u te delen! En onze producten aan u te laten proeven. Dus hopelijk tot snel bij Horecava!

Waar staan we op Horecava?

La Venta staat bij stand 08.110

Voor vragen graag contact opnemen via info@laventa.nl

– Datum: 8,9,10 en 11 januari – Locatie: RAI Amsterdam – La Venta Amsterdam B.V– Datum: 8,9,10 en 11 januari – Locatie: RAI Amsterdam – La Venta Amsterdam B.V