Veel mensen vieren kerst en zijn inmiddels bezig met het versieren van hun huis of zaak. Het is de gezelligste tijd van het jaar en het feest staat in het teken van saamhorigheid: lekker eten, drinken en warmte. Ook dit jaar maken wij het weer mogelijk om een stukje Spanje met kerst in huis te halen. Wij presenteren daarom met trots onze 3 verschillende soorten kerstpakketten: Clasico, Premium en Deluxe om weg te geven. De kerstpakketten bevatten authentieke Spaanse lekkernijen. Met de producten van La Venta zorg je voor een onvergetelijke Kerst.

Op 24 december is het net als overal kerstavond in Spanje. ‘Nochebuena‘ in het Spaans. Kerstavond vormt in Spanje echter het belangrijkste gedeelte van de kerstviering, meer dan Eerste Kerstdag. Deze dag brengt familie bij elkaar en natuurlijk is geen feest in Spanje compleet zonder lekker eten en drinken. Het voorgerecht bestaat vaak uit schelpen of schaaldieren en het hoofdgerecht uit een goed stuk vlees of vis. Een populair kerstgerecht is pavo relleno (gevulde kalkoen). Er wordt vaak getoast met cava en voor het dessert krijg je dulces típicos de Navidad op je bord, zoals turrón, marsepein en ‘polvorones’. Op Eerste Kerstdag, 25 december, Navidad, bezoeken de Spanjaarden net als wij familieleden en brengen ze de dag met elkaar door. Cadeautjes bewaren ze echter voor 6 januari. Die dag heet Los Reyes Magos.

De heerlijke polvorones die voor het dessert op kerstavond worden geserveerd zijn te vinden in het kerstpakket ‘Deluxe’. Onze kerstpakketten zijn vanaf nu te bestellen.

Voor meer informatie bel 020 630 6950.

Kerstpakket Clasico