Koningsdageditie

Let op!

Helaas moeten wij mededelen dat het evenement Jagers voor Jagers niet doorgaat. Doordat we geen vergunning hebben kunnen krijgen, kunnen we het evenement niet door laten gaan.
We vinden het heel jammer en hopen dat we het evenement volgend jaar alsnog kunnen geven.

Heeft u een kaartje besteld voor het evenement en heeft u nog niet het geld teruggestort gekregen? Bel dan 06 251 228 15.

Sorry voor het ongemak, we hopen jullie bij het eerstvolgende evenement weer te zien!

Groetjes,

Het team van JagersvoorJagers en La Venta Groothandel B.V.

Koningsdag actie!

1 +1 gratis op de biologische Gazpacho

Gazpacho 1 ltr | CAAE 18853

Art.nr: 5-1100

koningsdageditie

Gazpacho van Bio Sabor

Heerlijke Gazpacho gemaakt van biologische tomaten, paprika’s, komkommer, knoflook, extra virgen olijfolie, wijnazijn, brood en zout.
Mooie en frisse start van uw tapasmaaltijd of gewoon lekker tussendoor.
We willen graag een product in het zonnetje zetten wat perfect is voor koningsdag! Namelijk Aigua de Valencia (6fl x 0.75)

Verras jouw gasten met Aigua de Valencia!

Art.nr: 13-0002

koningsdageditie

Een eerbetoon aan het bekendste product uit de streek rondom Valencia, namelijk de sinaasappel.

Lekker als aperitief of in combinatie met tapas. Dit product is gemaakt van een frisse witte wijn, de sappigste sinaasappels, citrusvruchten en de verfijnde bubbels die bij een écht aperitief uiteraard niet mogen ontbreken.
Aigua de Valencia is het lekkerst wanneer het koud geserveerd wordt. IJsblokjes zijn niet nodig. Serveer in een champagne flute of wijnglas en garneer met sinaasappelzest.

Wil je er meer een cocktail van maken? Vul een tumbler met ijs, 40ml gin of vodka en top af met Aigua de Valencia.

Verkijgbaar per doos met een inhoud van 6 flessen a 0.75ltr
Alcoholpercentage 8.5 %

Bestel Aigua de Valencia nu in de webshop en laat jouw gasten niet alleen met koningsdag van deze heerlijke cocktail genieten maar ook deze zomer!

Nieuw!

Het Jagers voor Jagers evenement gaat niet door, maar we willen nog wel het lekkerste (wild) vlees die je kan bestellen in de webshop aanbevelen.

De heerlijke producten van Carnicas Valmorisco

La Venta nam in 2022 contact op met Marcelino en nam deel aan Monterías in Extremadura (drijfjachten in de bergen), waar leerde over het hele proces van het selectie en verzamelen van dieren, herten, wilde zwijnen en damherten in de bergen en vervolgens het transport van de karkassen naar Cárnicas Valmorisco waar het proces van uitbenen volgt. In de vorige nieuwsbrief hebben we verteld over het hertenvlees van Carnicas Valmorisco. Deze week zullen we meer aandacht besteden aan het vlees van het wild zwijn.

Vlees van het wilde zwijn

Wild zwijn vlees is veel magerder dan gewoon varkensvlees. Hierdoor heeft het een rijkere en diepere smaak. De textuur is steviger en sappiger, waardoor het ideaal is om bijvoorbeeld te grillen of te bakken. Omdat het vlees direct uit het wild is geschoten bevat het geen antibiotica of andere kunstmatige stoffen. Omdat het vlees in vrijheid heeft geleefd zit er ook geen stress in het lijf, waardoor het veel gezonder is voormensen om te eten in plaats van uit de stal.

De producten van het wilde zwijn zijn zeker de moeite waard om te proberen.

Solomillo de Jabali (wild zwijn)

Art.nr: 2-0203

Varkenshaas van volwassen wild zwijn. De zwijnen van Valmorisco zijn volledig in het wild opgegroeid en hebben 100% natuurlijke voeding tot hun beschikking gehad.

Solomillo de Jabali (wild zwijn)

Art.nr: 2-0204

De Solomillo de Jabali wordt met veel liefde geselecteerd en gesneden, hierdoor blijft de kwaliteit van het product hoog en blijft de smaak behouden.

koningsdageditie

Ragout de Jabali Extra (wild zwijn)

Art.nr: 2-0205

Heerlijke zachte malse biefstuk van het wild zwijn. Met een mooie structuur zijn deze biefstukjes gemaakt van de rugfilet. Bereid ze in de pan met een fijne roomboter en smullen maar!

Wil je de producten een keer komen proeven? Dat kan!

Neem contact op via info@laventa.nl of bel 020 630 6950. Klik hieronder om de producten te bestellen in de webshop! Nog geen klant, maar wil je wel onze producten bestellen? Schrijf je hier in bij ons inschrijfformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Het team van La Venta  wenst iedereen een fijne koningsdag!