Heerlijk en makkelijk hoofdgerecht met de malse ribvingers van La Venta

Malse ribvingers zijn nu te bestellen bij La Venta. De ribvingers zijn kant en klaar te bestellen, dit zorgt er dus voor dat het gerecht heel makkelijk is om te serveren en er weinig tijd nodig is voor de voorbereiding. Het recept van de ribvingers en hoe wij ze klaar maken voor de bestellingen? Kijk de video en lees het recept van onze heerlijke Lagrima Iberico (ribvingers) sous-vide!

Hoe maak je de Lagima iberico (ribvingers) sous-vide?

Kant en klaar te bestellen onder artikelnummer 11-0001

voor 1 kilo

Ingrediënten

  • 1 kilo Lagrima Iberico (2-1108)
  • 3 gram pimentón picante (5-0062)
  • 3 gram sal Marina (5-0071)
  • 5 tenen knoflook (5-0001)
  • 30 gram olijfolie (6-0006)
  • 1 gram zwarte peper
  • 2 gram komijn
  • 34 gram citroensap
  • 1 gram peterselie
  • 40 gram boter

Bereidingswijze

Stap 1. Ontdooi de Lagrima’s

Stap 2: Mix alle ingrediënten in een bak en maak er een geheel van met de staafmixer.

Stap 3: Meng de marinade met ringvingers.

Stap 4: Garen op 72 graden / 100% stoomstand / Voor 10 uur

En de ribvingers zijn klaar om te serveren!

Kijk de video om te zien hoe wij de ribvingers bereiden.

Wil je meer informatie ontvangen over onze Spaanse producten, onze prijzen of evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Heb je een specifieke vraag? Vul dan via deze link het contactformulier in of bel 020 630 6950. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om al je vragen te beantwoorden.