In de laatste week van september 2021 zijn wij weer gestart met het organiseren van masterclasses ham snijden. De bijeenkomsten waren in Amsterdam, Sittard en Rotterdam op één van de locaties van onze klanten waar iedereen elkaar kon ontmoeten.

Er werd geproefd van de beste Ibérico hammen van Beher. Cortador Robberto Borregoru deelde deze dagen zijn kennis over het optimaal snijden en presenteren van de (been)ham uit een jamonero.

Onze gasten werden net als voorgaande keren ontvangen met een kopje koffie en lekkernijen van Rafa Gorraxtegui.
Daarop gaf Cortador Robberto Borregoru zijn presentatie over Beher, een wereldberoemde Ibérico leverancier. Hij liet zien op welke manieren je Ibérico hammen kunt snijden en meer uit je product kunt halen.

Tijdens de lunch kregen onze gasten de kans om verschillende gerechten te proeven zoals carpaccio, tarar presa, wangentjes, secreto, lagrima en nog veel meer.

Jammer genoeg konden niet alle geïnteresseerde klanten aanwezig zijn. In de week van 6 december organiseren wij van maandag t/m donderdag leerzame bijeenkomsten ham snijden.

Aanmelden kan telefonisch via: 020 630 69 50 of per mail info@laventa.nl

Ham Snijden
Hotel Melia Masterclass ham snijden
Masterclass Ham Snijden