Cafés Candelas

Onlangs zijn wij begonnen met het importeren van Candelas koffie, een prachtig Spaans koffiemerk dat met name gebruikt wordt in de Spaanse horeca. Dit bedrijf zit al ruim 40 jaar in de koffie industrie als leverancier voor de Spaanse horeca en is een leider als het gaat om Premium bonenkoffie.

De koffiebonen van Candelas komen uit ‘Fincas’, van verschillende koffieboeren uit verschillende landen uit Zuid-Amerika. Bijvoorbeeld, Peru, Colombia, Bolivia en Costa Rica. Ook uit Afrika.

Candelas brandt per dag meer dan 35.000 kilo koffiebonen. Deze worden op de haven van Lugo getest door experts van Candelas Koffie. Voldoen deze niet aan de kwaliteitseisen, dan gaan ze naar andere, lagere markt.

Waarom Candelas koffie?

  • Hoogste kwaliteit koffiebonen uit Zuid-Amerika
  • Ruim 40 jaar ervaring in de koffieindustrie
  • Grootste horecaleverancier in Spanje

Inmiddels hebben wij hebben diverse varianten van Candelas koffie met elk zijn eigen speciale smaak en eigenschappen zodat er altijd wel een keuze voor uw horecaonderneming beschikbaar is.

Candelas kan ook de horecaondernemer helpen qua koffiemachines en koffiemolens. Ook de tegenwoordigers van La Venta Groothandel B.V. zijn goed opgeleid om de machines in uw horecaonderneming te installeren en af te stemmen. Zo kunt u als ondernemer de beste koffie schenken.

Meer weten of graag een keer proeven?

Website: Cafés Candelas