Waarom de nieuwe producten van Cárnicas Valmorisco bestellen? 

Cárnicas Valmorisco selecteert, snijdt en distribueert vlees voor de beste chef-koks van Spanje, zoals Martin Berasategu.

Marcelino Plaza is momenteel een prestigieuze jager, gepassioneerd door de natuur en de kwaliteit van wild vlees. La Venta nam in 2022 contact op met Marcelino en nam deel aan Monterías in Extremadura, waar leerde over het hele proces van het selectie en verzamelen van dieren, herten, wilde zwijnen en damherten in de bergen en vervolgens het transport van de karkassen naar Cárnicas Valmorisco waar het proces van uitbenen volgt.

Tot op de dag van vandaag worden alle processen van het bedrijf persoonlijk door Marcelino gecontroleerd.

Vlees van een Damhert

Damhertenvlees is een van de meest gewaardeerde op de markt, omdat het ons een breed scala aan kookmogelijkheden biedt. Het is een zachtere vleessoort met een minimaal vetgehalte, ideaal voor mensen met een cholesterolarm dieet en een hoog eiwitgehalte. Bij La Venta hebben we nu nieuwe producten binnen van Cárnicas Valmorisco. Lees verder en verras je gasten met deze heerlijke producten!

Nieuwe producten!

Nieuwe producten van Cárnicas Valmorisco

Chorizo de Venado (hert) 

Art.nr: 2-0209

Ambachtelijke chorizo van wild hert. De herten van Valmorisco zijn volledig in het wild opgegroeid en hebben 100% natuurlijke voeding tot hun beschikking gehad. Verkrijgbaar per stuk.

Specificaties:

– Gewicht: circa 300 gram per stuk

– Omhuld door natuurdarm

Ingrediënten: Hertenvlees, varkensvet, zout, witte wijn, paprikapoeder, melk eiwitten, suiker, dextrine, emulgator (E450i, E452i), antioxidanten (E301, E325, E331), conserveermiddel ( E252), knoflook, oregano, zwarte peper, natuurlijk collageen (varken)

Allergenen: MELK en SULFIET

Nieuwe producten van Cárnicas Valmorisco

Salchichon de venado (hert)

Art.nr: 2-0210

Ambachtelijke salchichon van wild hert. De herten van Valmorisco zijn volledig in het wild opgegroeid en hebben 100% natuurlijke voeding tot hun beschikking gehad.

Verkrijgbaar per stuk Specificaties:

– Gewicht: circa 300 gram per stuk – Omhuld door natuurdarm

Ingrediënten: Hertenvlees, varkensvet, zout, melk eiwitten, suiker, dextrine, emulgator (E450i, E452i), antioxidanten (E301, E325, E331), conserveermiddel ( E252), zwarte peper, natuurlijk collageen (varken)

Allergenen: MELK

Beide producten gekoeld bewaren bij een temperatuur tussen de 0 en 7 graden.

Alle nieuwe producten van Cárnicas Valmorisco zijn te bestellen in de webshop. Log in en bestel de salchichon van het wilde hert. heb je vragen? Neem contact op via info@laventa.nl.

Waarom kan ik geen prijzen zien?

Je kunt alleen prijzen zien als je bent ingelogd. Geen inlogcode? Dan kan je ons assortiment bekijken. Nog geen klant en wil je een inlogcode? Druk op de button hieronder en schrijf je in. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.