Nieuwe producten van Central de Carnes

Central de Carnes is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het distribueren van vleesproducten. Bij La Venta zijn we groot fan. Daarom kun je sinds kort ook wildvlees bij La Venta bestellen in onze webshop.

Onze nieuwste producten!

Nieuwe producten!

Ibérico beef entrecote dry aged

Entrecote wordt gekenmekt door het magere vlees, de fijne vetmarmering en de bekende vetrand. De entrecote is dankzij deze vetrand mals en vol van smaak. Ook zorgt de vetrand ervoor dat de entrecote sappig blijft tijdens het grillen of bakken. Dankzij het dry age proces heeft deze entrecote een diepere, complexere smaak en een malsere textuur dan een niet-gerijpte entrecote. Ibérico beef betreft het vlees van runderen die geboren, grootgebracht, geslacht én ontbeend zijn in Spanje. Dit vlees is afkomstig van jaarlingen tussen de 24 en 48 maanden oud (novilla).

Te bestellen op Art.nr: 2-3041

Ibérico beef ribeye dry aged

Ribeye is een variant op biefstuk. Het vlees is vol van smaak dankzij het relatief hoge vetpercentage en de mooie vetmarmering. Het dry age proces versterkt deze mooie eigenschappen van het vlees met als resultaat een ribeye met een diepere, complexere smaak en een malsere textuur dan een niet-gerijpte ribeye. Ibérico beef betreft het vlees van runderen die geboren, grootgebracht, geslacht én ontbeend zijn in Spanje. Dit vlees is afkomstig van jaarlingen tussen de 24 en 48 maanden oud (novilla).

Deze heerlijke ribeye is te bestellen op Art.nr: 2-3042

Ibérico beef cote de boeuf dry aged

Côte de boeuf, ook wel beked als Chuléton, is een ribstuk met bot. Het bot draagt bij aan de smaak tijdens het bereidingsproces. Dankzij het dry age proces heeft deze côte de boeuf een diepere, complexere smaak en een malsere textuur dan een niet-gerijpte côte de boeuf. Ibérico beef betreft het vlees van runderen die geboren, grootgebracht, geslacht én ontbeend zijn in Spanje. Dit vlees is afkomstig van jaarlingen tussen de 24 en 48 maanden oud (novilla).

De ibérico beef is te bestellen op art.nr: 2-3043

Ibérico beef filet rumpsteak

‘Solomillo de cadera novilla’, ook wel bekend als ‘rumpsteak’ of ‘dikke lende’. De rumpsteak heeft een fijne vleesdraad waardoor deze qua malsheid vergelijkbaar is met de ossenhaas, maar de rumpsteak is voller van smaak. Ibérico beef betreft het vlees van runderen die geboren, grootgebracht, geslacht én ontbeend zijn in Spanje. Dit vlees is afkomstig van jaarlingen tussen de 24 en 48 maanden oud (novilla).

De malse rumpsteak is te bestellen op art.nr: 2-3046

Alle producten zijn te bestellen in de webshop. Log in en bestel de producten!

Heb je vragen? Neem contact op via info@laventa.nl of bel (0)20 630 69 50

Waarom kan ik geen prijzen zien?

Je kunt alleen prijzen zien als je bent ingelogd. Geen inlogcode? Dan kan je ons assortiment bekijken. Nog geen klant en wil je een inlogcode? Druk op de button hiernaast en schrijf je in. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.