Over de bodega

Bodega Divina Proporción is ontstaan uit de droom van de familie De la Rosa. Zij hebben dit familiebedrijf in 2010 opgericht en in 2012 hun eerste wijnen op de markt gebracht. De visie van deze familie is het produceren van kwalitatieve wijnen met aandacht voor de natuur en agricultuur. De wijngaarden bevinden zich in D.O. Toro op z’on 600 tot 900 meter boven zeeniveau. Door deze hoogte zijn er grote temperatuurschommelingen tussen dag en nacht. Hierdoor worden de druiven uitgedaagd, wat resulteert in wijnen met veel kracht en elegantie.

Nieuwe producten van Divina Proporción zijn nu te bestellen bij La Venta. Lees hieronder welke producten dit zijn.

Nieuwe producten

Nieuw product van Divina Proporción

Nieuw product Divina Proporción

Madremia TORO (6fl x 0.75ltr)

Art.nr: 13-0007

Madremia is een rode wijn met een verrassend fruitig karakter een lange, volle afdronk, gemaakt van 100% Tinta de Toro druiven. Deze druiven zijn afkomstig van druivenstokken van ruim 40 jaar oud! De wijn is 9 maanden gerijpt op vaten van Frans en Amerikaans eikenhout, om zo een lange levensduur vol frisheid en levensvreugde te verzekeren. Ideaal om te serveren bij rood vlees, wild, grill gerechten en stoofpotjes.

Verkrijgbaar per doos Specificaties:

– Regio: Toro

– Druivensoort: 100% Tinta de Toro

– Rijping: 9 maanden (houtvat)

– Alcoholpercentage: 14,50% Vol.

– Inhoud: 75cl Allergenen: SULFIET

Nieuw product van Divina Proporción

Nieuw product Divina Proporción

24 Mozas TORO (6fl x 0.75ltr)

Art.nr: 13-0008

24 Mozas is een rode crianza wijn met een verrassend fruitig karakter en een hint van kokus, gemaakt als hulde aan de stad Toro. De naam ’24 Mozas’ heeft de wijn te danken aan het nummer van Tío Babú. In dit liedje wordt het verhaal verteld van een traditionele Toresan- bruiloft. Bij het openen van deze wijn komen de traditionele en feestelijke sferen gegarandeerd naar boven! 24 Mozas is gemaakt van 100% Tinta de Toro druiven. Deze druiven zijn afkomstig van druivenstokken van ruim 40 jaar oud. De wijn is 6 maanden gerijpt op Franse eikenhouten vaten, om zo een lange levensduur vol frisheid en levensvreugde te verzekeren. Ideaal om te serveren bij rood vlees, wild, grill gerechten en stoofpotjes.

Verkrijgbaar per doos

Specificaties:

– Regio: Toro

– Druivensoort: 100% Tinta de Toro

– Rijping: 6 maanden (houtvat)

– Alcoholpercentage: 14,50% Vol.

– Inhoud: 75cl

Allergenen: SULFIET

Bewaaradvies: Op een koele en droge plaats bewaren.

Nieuw producten van Divina Proporción bestellen in de webshop

De heerlijke wijnen van Divina proporción zijn te bestellen in de webshop.  Ga naar www.laventa.nl en log in. Heb je vragen? Neem contact op met info@laventa.nl.

Waarom kan ik geen prijzen zien?

Je kunt alleen prijzen zien als je bent ingelogd. Geen inlogcode? Dan kan je ons assortiment bekijken. Nog geen klant en wil je een inlogcode? Druk op de button hieronder en schrijf je in. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.