Wat is Herpac?

Herpac (Hermanos Pacheco)

Herpac werd in 1986 opgericht door de gebroeders Pacheco. Na vele jaren te hebben gewerkt in hun kleine viswinkel in Barbate, en dankzij de goede naam die ze hebben bereikt, besloten Francisco en Diego om mojama te gaan verkopen. De mojama wordt in hun etablissement aan de Hermanos Romera Abreu-straat met een speciale techniek gemaakt. Zo wordt de vis met de hand gedroogd, waarbij ze van geen andere elementen gebruik maken dan de zon en de wind. De vis wordt met veel zorg geselecteerd om zo de beste voor u te bewaren.

Nu

Herpac is nog altijd een familiebedrijf. En nu is de derde generatie van de familie begonnen met het runnen van het bedrijf. Herpac is een leider in de conservenindustrie en vis charcuterie. De vis van Herpac is van duurzame en van hoge kwaliteit. En is daarom ook toegevoegd aan het assortiment van La Venta.

Bij La Venta hebben we nu sinds een tijdje de heerlijke producten van Herpac te koop. Kijk hieronder naar onze nieuwste producten van Herpac en bestel ze in de webshop.

Nieuwe producten!

Herpac

Sardinas en aceite y vinagre 500gr

Art.nr: 9-0000

Sardines gezuurd met azijn in olie. Gemaakt volgens het traditonele recept van de ‘boquerones al vinagre’. Deze sardines zijn afkomstig uit Barbate, Cadiz.

Herpac

Atún ahumado congelado

Art.nr: 9-0033

Tonijnhaas van topkwaliteit, gerookt om hem dat karakter te geven dat hem onnavolgbaar maakt. Een mals en heerlijk hapje, een puur genot voor iedereen die het probeert. De gerookte tonijn is afkomstig van de lende van de tonijn.

Hueva de Maruca cocida

Art.nr: 9-0034

Gekookte kuit van de Leng. Hueva de Maruca heeft een zachte textuur en een intense zee-smaak. Dit product staat naast zijn verfijnde smaak ook bekend om zijn gezondheidsvoordelen. Dit deel van de vis is namelijk rijk aan Omega 3 en aan proteïnen.

Mojama extra de atún Almadraba

Art.nr: 9-0035

Ambachtelijk gedroogde tonijnlende uit Barbate, Cadiz. Gezouten met zeezout en gedroogd door de zeewind. ‘Mojama extra’ betreft het deel van de tonijnlende dat zich het dichtst bij de graat bevind. Dit deel van de vis heeft een laag vetgehalte. De mojama extra staat bekend als de mojama met de hoogste kwaliteit. Deze mojama voldoet aan het keurmerk ‘IGP Mojama de Barbate’. Een uitzonderlijke delicatesse voor de liefhebbers van de zeesmaak

Yellowfin tuna loin 1015gr

Art.nr: 5-0329

Mooie grote stukken malse tonijn in zonnebloemolie. Deze tonijn is geselecteerd door professionals en wordt op ambachtelijke wijze gesneden. Ideaal als toevoeging aan salades, of als vulling van zelfgemaakte empanadas!

Herpac

Filetes de Caballa en aceite de oliva

Art.nr: 5-0330

Makreelfilet in olijfolie. Geschikt voor directe consumptie. De makreelfilet is lekker, gezond en geschikt voor vele verschillende gerechten. Serveer de makreel bijvoorbeeld op toastjes, op brood, in een salade of in een picadillo de tomate.

Filetes de Caballa 1015gr

Art.nr: 5-0331

Makreelfilet in zonnebloemolie. Geschikt voor directe consumptie. De makreelfilet is lekker, gezond en geschikt voor vele verschillende gerechten. Serveer de makreel bijvoorbeeld op toastjes, op brood, in een salade of in een picadillo de tomate.

Ventresca de atún 1015gr

Art.nr: 5-0332

Buik van Yellowfin tonijn in zonnebloemolie. De buik van de tonijn heeft een hoge vetindex. Het vet van de tonijn geeft het vlees zijn geweldige en delicate smaak en malse structuur. De ventresca is dan ook het meest gewaardeerde vlees onder de tonijnliefhebbers; een onweerstaanbare delicatesse.

Nieuwe producten!

Botarga de atún rojo almadraba

Art.nr: 9-0038

Ambachtelijk gedroogde kuit van blauwvintonijn uit Barbate, Cadiz. Gezouten met zeezout en gedroogd door de zeewind. Deze kuit komt van wilde tonijn en voldoet aan het keurmerk ‘IGP Mojama de Barbate’. Het wordt vaak gebruikt als smaakmaker in de keukens van landen rond de Middellandse Zee, zoals Italië, Griekenland en Spanje. Hueva de atún heeft een intense smaak en aroma met een uniek karakter. Vaak wordt het geschaafd of geraspt over gerechten zoals pasta, risotto of salades om een diepe umamismaak toe te voegen.

Waarom kan ik geen prijzen zien?

Je kunt alleen prijzen zien als je bent ingelogd. Geen inlogcode? Dan kan je ons assortiment bekijken. Nog geen klant en wil je een inlogcode? Druk op de button hieronder en schrijf je in. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.