Over La Venta

José Manuel Pozuelo is in 1998 naar Nederland gekomen en gaan werken in de Spaanse horeca. Als bedrijfsleider en inkoper van meerdere Tapaszaken kwam hij erachter dat de echte Spaanse producten niet te koop waren bij de reguliere horeca groothandels. Hij is toen met zijn zoektocht in Spanje begonnen om goede producten naar Nederland te importeren. Al heel snel kreeg hij een droom. Een droom om de juiste Spaanse delicatessen naar Nederland te importeren met een eigen groothandel. Over La Venta

Onze werkwijze

Een jarenlange zoektocht naar de ware Spaanse delicatessen volgde. Dit resulteerde in meer dan 500 prachtige Spaanse producten. We hebben aandacht voor iedere klant. Wij willen al uw wensen uit laten komen.  Dit doen we met onze kennis, maar ook met ons vernieuwende assortiment. Wanneer u klant wordt bij La Venta kunt u het gehele assortiment altijd online inzien. Zo kunt u altijd en overal bestellingen plaatsen en prijzen inzien.

Focus zakelijke markt

Door de jaren heen heeft Jose besloten om zich te gaan focussen op de zakelijke markt. Daarbij focust La Venta zich op restaurants en horecaondernemingen. Daarnaast natuurlijk ook op hotels, supermarkten, groothandels, kwaliteit slagers en delicatessen winkels. Nog steeds heeft hij dagelijks contact met zijn klanten. Zijn klanten geven hem de energie om veelvuldig in Spanje bezig te zijn met zoeken naar meer mooie producten. Dit doet Jose niet meer alleen, maar samen met een team enthousiaste medewerkers.

Ons team

We stellen ons team graag aan u voor! La Venta staat voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid en passie op het gebied van authentieke Spaanse producten voor iedere zakelijke onderneming. Mocht u interesse hebben in La Venta en denkt u dat wij met elkaar kunnen samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zouden het erg leuk vinden om kennis te maken.

Hieronder kunt u alvast kennis maken met ons team.

Jose Manuel Pozuelo
Jose Manuel PozueloDirectie & Sales
Dagelijks ben ik bezig met de inkoopselectie en verkoop van onze producten. Ik reis veel naar Spanje om onze partners te bezoeken en om te zorgen dat La Venta de prijs/kwaliteit en continuiteit van onze producten kan garanderen.

Verder ben ik veel bezig met het introduceren van nieuwe producten, onderhouden van bestaande klanten en altijd op zoek naar nieuwe klanten met veel passie.

Mariska Vermeer
Mariska VermeerFinanciële administratie
Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse processen met betrekking tot de financiële administratie. Denk hierbij o.a. aan betalingen en ontvangsten, inkomende en uitgaande facturen en belastingen.

Dit is mijn eerste ervaring in de wereld van Spaanse producten, klanten en leveranciers en vind het hartstikke leuk. Ik ben blij om bij het team van La Venta te horen!

Montse de Pedro
Montse de PedroInkoop
Ik ben verantwoordelijk voor het inkoopproces van de producten, HACCP en productinformatie.

De Spaanse sfeer van La Venta, gecombineerd met het samenwerken met Spaanse leveranciers, Spaanse producten en werken met Spaanse collega’s zorgt bij mij voor een werkplek waar ik mij thuis voel.

Azeddine Tair Lbahre
Azeddine Tair LbahrePlanning en distributie
Ik werk ondertussen 4 jaar bij La Venta en ben begonnen als chauffeur. Onlangs ben ik overgestapt naar de planning en distributie, dit betekent dat ik elke ochtend de chauffeurs aanstuur en zorg dat de bestellingen van onze klanten kloppen en klaar zijn voor levering.

La Venta is een gezellig bedrijf en ik ga elke dag met een lach op mijn gezicht naar mijn werk.

Magazijn- en bezorgteam
Magazijn- en bezorgteam
En ons magazijn- en bezorgteam zorgt ervoor dat uw bestellingen elke dag met een lach geleverd worden!