Maak kennis met La Venta

José Manuel Pozuelo is in 1998 naar Nederland gekomen en gaan werken in de Spaanse horeca. Als bedrijfsleider en inkoper van meerdere Tapaszaken kwam hij erachter dat de echte Spaanse producten niet te koop waren bij de reguliere horeca groothandels. Hij is toen met zijn zoektocht in Spanje begonnen om goede producten naar Nederland te importeren. Al heel snel kreeg hij een droom. Een droom om de juiste Spaanse delicatessen naar Nederland te importeren met een eigen groothandel.

Een jarenlange zoektocht naar de ware Spaanse delicatessen volgde. Dit resulteerde in meer dan 500 prachtige Spaanse producten. We hebben aandacht voor iedere klant. Wij willen al uw wensen uit laten komen.  Dit doen we met onze kennis, maar ook met ons vernieuwende assortiment. Wanneer u klant wordt bij La Venta kunt u het gehele assortiment altijd online inzien. Zo kunt u altijd en overal bestellingen plaatsen en prijzen inzien.

Het team van La Venta

Door de jaren heen heeft Jose besloten om zich te gaan focussen op de zakelijke markt. Daarbij focust La Venta zich op restaurants en horecaondernemingen. Dit doet Jose niet meer alleen, maar samen met een team enthousiaste medewerkers.

Jose Manuel Pozuelo
Jose Manuel PozueloDirectie & Sales
Dagelijks ben ik bezig met de inkoopselectie en verkoop van onze producten. Ik reis veel naar Spanje om onze partners te bezoeken en om te zorgen dat La Venta de prijs/kwaliteit en continuiteit van onze producten kan garanderen.

Verder ben ik veel bezig met het introduceren van nieuwe producten, onderhouden van bestaande klanten en altijd op zoek naar nieuwe klanten met veel passie.

Mariska Vermeer
Mariska VermeerFinanciële administratie
Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse processen met betrekking tot de financiële administratie. Denk hierbij o.a. aan betalingen en ontvangsten, inkomende en uitgaande facturen en belastingen.

Dit is mijn eerste ervaring in de wereld van Spaanse producten, klanten en leveranciers en vind het hartstikke leuk. Ik ben blij om bij het team van La Venta te horen!

Vacatures!

Chauffeur gezocht!

Lees hier snel de functie en wie weet word jij onze nieuwe chauffeur!

Schoonmaker gezocht!

Lees hier snel de functie en wie weet word jij onze schoonmaker/logistiek medewerker