Waarom een proeverij?

Waarom een proeverij?

Heerlijke Spaanse authentieke producten maken het verschil voor de beleving van uw onderneming door uw gasten of klanten. Ze komen speciaal bij u terug om weer te genieten van die overheerlijke Pulpo, de Croqueta met Iberico Jamon of voor die intense smaak van de Ailioli de Ajo Negro.

De bijzondere smaken uit de Spaanse keuken zijn het fundament van uw succes. La Venta heeft een groot assortiment waaruit u kunt kiezen. Wij kunnen ons voorstellen dat er nog heel veel te ontdekken is.

Wij helpen u graag om een juiste te keuze maken van artikelen waarmee u hoge punten scoort bij uw publiek. We weten als geen ander de juiste smaken en producten met elkaar te combineren en wat goed past bij uw concept. En dat allemaal voor een goede prijs die past bij de hoge kwaliteit die wij aan onze klanten leveren.

Wilt u klant zijn bij La Venta? Wij maken graag kennis met u.
Na een eerste kennismaking is er de mogelijkheid om een proeverij bij ons te boeken waarin u diverse gerechten en smaakcombinaties voorgeschoteld krijgt, vers bereid met onze originele producten uit Spanje.

Een proeverij boeken kan telefonisch via dit telefoonnummer 020 630 69 50.

Investeringskosten proeverij

De investering voor een proeverij zijn 50,- per persoon.

Vraag uw geld terug

Bent u klant bij ons en heeft u inmiddels voor 2000,- euro aan artikelen bij ons besteld?
Via het onderstaande formulier kunt u het bedrag van uw investering voor de proeverij bij ons terugvragen.