Spaanse groenten en fruit (Frutas y verduras)

Spanje is een van de belangrijkste exporteurs van verse groenten en fruit ter wereld. Het grootste deel komt uit de provincies Almeria, Murcia en Valencia. La Venta doet al jaren zaken met verschillende Spaanse leveranciers die de lekkerste groenten en fruit leveren. Om die reden is het assortiment van La Venta écht van toegevoegde waarde.

Een van de bekendste Spaanse groente in ons assortiment is de Padron. De Padron is razend populair onder onze klanten. Deze kleine pepers komen uit de Padron streek in Spanje en zijn erg makkelijk klaar te maken. De Spaanse groenten hebben een beetje een paprika-achtige smaak. De Padron moet glanzend en stevig zijn. Voeg wat grofzout toe en u ervaart zelf de echte Spaanse belevenis. Ook kunt u er voor kiezen om de Padron op te bakken in olijfollie. Ze zijn erg zacht van smaak en worden dan ook voornamelijk geserveerd als tapa. U kunt de Padron ook serveren als borrelhapje. Een leuk weetje over de Padron? Ongeveer één op de tien Padron pepers is pittig. Een leuke verassing voor uw klanten.

La Venta levert veel meer dan alleen de Padron peper. Denk aan heerlijke Spaanse pepers of geroosterde artisjokken. Het assortiment Spaanse groenten & fruit van La Venta beweegt met de seizoenen mee. Hierdoor is het altijd actueel. Door de snelle aanvoer en rechtstreekse inkoop biedt La Venta altijd topproducten. De keuze is enorm. Wilt u weten welke groenten & fruit soorten nog meer tot ons assortiment behoren? Neem dan snel contact op!

Spaanse groente en fruit
Pimientos de Padron
Spaanse paprika