Spaanse koffie en thee

Spaanse koffie

Spanje is een land met een uitgebreide koffiecultuur. Inwoners drinken graag een bak koffie in een bar of op het terras. Het maakt ook onderdeel uit van hun sociale leven. Spaanse koffie is vaak donker en sterk. Toch zijn er veel verschillende soorten en varianten. Daarom voor elk wat wils!

La Venta importeert bijvoorbeeld Candelas koffie. Dit is een prachtig Spaans koffiemerk dat met name gebruikt wordt in de Spaanse horeca. Candelas zit al ruim veertig jaar in de koffie industrie en is een zeer bekende Spaanse leverancier voor horecaondernemingen. Zij zijn dan ook leider als het gaat om Premium bonen koffie.  De koffiebonen van Candelas komen uit ‘Fincas’. Dit zijn koffieboeren uit verschillende landen in Zuid-Amerika. Bijvoorbeeld Peru, Colombia, Bolivia en Costa Rica. Candelas brandt per dag meer dan 35.000 kilo koffiebonen. Deze worden op de haven van Lugo getest door experts van Candelas Koffie. Voldoen deze niet aan de kwaliteitseisen, dan gaan ze naar andere, lagere markt. Op die manier ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit koffie. De andere Spaanse leveranciers waar La Venta mee samen werkt kun je hier vinden.

Spaanse thee

Tot het assortiment van La Venta behoren ook verschillende soorten thee. De thee die behoort tot het assortiment van La Venta is 100% fairtrade gecertificeerde thee. Er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Onze thee leverancier gebruikt heatseal enveloppen voor behoud van de versheid van de thee en gebruikt geen folie om de individuele doosjes. Dit is beter voor het milieu. De Spaanse thee is handig verpakt in doosje per 1, 4 of 24. La Venta past ook hier per seizoen het assortiment aan.

Benieuwd naar ons koffie & thee assortiment? Klik dan hieronder.

Spaanse koffie en thee
Spaanse koffie en thee
Spaanse koffie en thee

Onze producten eerst proeven?

Wij begrijpen dat je onze producten graag vooraf zou willen proeven.  Wij nodigen u graag uit voor een proeverij. Tijdens de proeverij kunt u zelf ervaren hoe lekker onze Spaanse producten zijn. La Venta denkt graag met je mee over bijvoorbeeld de menukaart, de indeling van de borrelkaart of andere inspiratie.