La Venta werkt samen met de volgende Spaanse leveranciers:

Klik op het logo om naar de website van de leverancier te gaan

Beher
Beher
Jose Lou
Espinaler
Carsegal
Iber Cocktail
Vichy Catalan
Quesos Sansueña
Ingapan
Real Rubio
Quesos Sansueña
Xata Roxa
Estrella Galicia
Estrella Damm
flores embutidos artesanos
RAFA GORROTXATEGI

Op locatie in Spanje handelt La Venta namens haar klanten met de allerbeste Spaanse leveranciers

La Venta doet al jaren zaken met verschillende Spaanse leveranciers. Op dit moment haalt La Venta de producten bij 102 verschillende leveranciers. Iedere leverancier heeft zijn eigen verhaal. De meeste leveranciers behoren al generaties lang tot de zelfde familie. Zij hebben dan ook een langetermijnvisie en zijn continue bezig om de beste kwaliteit te behalen én te behouden. Door de fijne samenwerking  kan La Venta kwalitatief hoogstaande producten leveren aan uw supermarkt, groothandel of restaurant. Iedere week worden de producten vers aangeleverd.

Door de grootschalig inkoop bij hoog aangeschreven Spaanse leveranciers biedt La Venta u zeer scherpe prijzen.  Zo profiteert u niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook van mooie prijzen.  La Venta focust zich op de zakelijke markt. Door de wekelijkse aanvoer van verse producten onderscheid uw onderneming zich ten opzichte van andere. Zo kunt u hoogwaardige producten aan uw eigen klanten aanbieden.

Door het goede contact met onze leveranciers is het ook mogelijk om ons te onderscheiden in onze werkwijze. Door te werken met korte lijnen en een strakke planning proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij maken gebruik van een strenge kwaliteitscontrole en leveren u op die manier de allerbeste Spaanse delicatessen. Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Lees hier dan meer.