Spaanse vis en conserven (Pescado y conservas)

Met onze Spaanse vis producten kunt u verschillende tapas gerechten maken. Denk aan heerlijke garnalen, gamba’s en verse mosselen. Ook lenen schaal- en schelpdieren zich uitstekend voor heerlijke hapjes. Of wat dacht u van vissoep, kabeljauw en sardientjes? De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor persoonlijk advies of inspiratie kunt u hier contact met ons opnemen.

Assortiment

Wij hebben ons Spaanse vis en conserven assortiment opgedeeld in verschillende categorieën, namelijk:

Veel van onze Spaanse vis en conserven producten worden ingekocht bij Iber Cocktail. Iber Cocktail is een Spaans bedrijf. Zij zijn gevestigd in Molina de Segura (Murcia, Spanje). Zij leveren volledig natuurlijke producten. Hieraan zijn geen kunstmatige ingrediënten toegevoegd. Wanneer u klikt op een van bovenstaande categorieën opent een venster met de producten die daar toe behoren.

Benieuwd hoe onze Spaanse ansjovis, sardientjes of mosselen smaken? Het is mogelijk om onze producten vooraf te proberen. Wij nodigen u graag uit voor een proeverij. U kunt dan uiteraard onze producten proeven. Ook adviseren wij u met welke andere tapas de vis producten heerlijk te combineren zijn. Niet geïnteresseerd in een proeverij maar wel in onze prijzen? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u ons bereiken via info@laventa.nl

Iber cocktail assortiment
Spaanse vis & conserven
Spaanse vis